Met een team fanatiekelingen

werken we vanuit Düsseldorf en Amsterdam aan toffe en uitdagende vraagstukken van meeting- & Eventvenues. We zijn altijd enthousiast en onze lach is superaanstekelijk. strategisch sterk zijn we ook, en we hebben een groot (inter)nationaal netwerk. DAar bovenop weten we: DAT wat we doen, dat doen we goed.

Ja, Dat zijn wij!

EN ZO DOEN WIJ HET

1. Op locatie 

We komen langs, niet alleen omdat wij gek zijn van locaties, maar ook gewoon omdat we benieuwd zijn naar de 'vibe' van de locatie.

Koffie?

2. Wat wil de opdrachtgever?

Wat zijn de wensen, behoeften en verwachtingen van de zakelijke opdrachtgever en de gast? dit komen we te weten middels onderzoeken. en Geloof ons; wij halen werkelijk alles uit de kast om erachter te komen.

3. Goals

Welke uitdagingen zijn er en welke doelstellingen moeten behaald worden? Deze vragen staan centraal in onze aanpak.

5. analyseren

we eten KPi's als lunch. We analyseren alles om nieuwe inzichten te creËren zodat we hier NOG MEER van kunnen leren.

4. Ogen open 

Dit is DIE GROTE kans om de wereld van de zakelijke opdrachtgever op zijn kop te zetten. We gaan scoren. 

6. Optimaliseren

enthousiasme is er al, maar wat kan NOG beter, sterker en ook sneller?

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

ONZE 3 Disciplines

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

TrainingEN

Wij bieden verschillende thematrainingen voor de strategie, positionering, sales, en marketing van meeting- & eventvenues. het doel: de zakelijke opdrachtgever en de gast succesvol maken. Alle onderstaande thema’s kunnen in een workshop, training of traject worden vormgegeven. Met andere woorden: in een korte inspiratiesessie, in een uitgebreide training, of in een langerEtermijntraject met meerdere contactmomenten.

      Branding & Positionering (nationale & internationale eventbranche)

      Betekenismarketing NEW

      contentmarketing & storytelling

      venue user desigN (salesoptimalisatie) NEW

      teamworkshop marketingplan NEW

      innovatie workshop 

      internationalisatie (hoe maak ik mijn venue internationaal zichtbaar?)  

een STRATEGIE waar je energie van krijgt. 

enthousiast zijn is niet de enige basis voor succes; eerst bepaalt de strategie de richting. we noemen dit ‘het succes vanuit de kern’. zakelijke Opdrachtgevers verwachten anno nu namelijk toegevoegde waarde van meeting- & eventvenues. Ze weten heel goed wat zij willen, beslissen steeds sneller, en daarnaast ook nog eens steeds vaker gebaseerd op online voorbereiding. een energieke en goed doordachte strategie is dus van levensbelang. wij zijn echt bereid om onze nek uit te steken om jouw ambities te realiseren. met ons arendsoog getarget op de gewenste doelgroep en doelstellingen, bieden wij complete strategieËn voor zowel de nationale als internationale eventbranche waar je gewoon heel veel energie van krijgt.  

ACTIVATIE nationaal & Internationaal

Wat we ook maken; De zakelijke opdrachtgever en de gast komen eerst, dÁn pas het medium. Want hoe bouw je nou precies een website volgens de wensen van de zakelijke opdrachtgever? of het optimaliseren van de customer journey, of juist het creëeren van vlammende content die de zakelijk opdrachtgever in het hart raakt? Wij activeren ze wel, hoor. Zo realiseren wij de meest uiteenlopende internationale projecten en maken we de meest energieke campagnes.

THESE VENUES ARE EXCITED

Let's hang out.

Kantoor Duitsland

MARC-CHAGAL- Strasse 12

40477 Düsseldorf 

stijn@playgroundforvenues.com

+49 162 9593 268

Kantoor NEderland 

Anthony Fokkerweg 61

1059 CM Amsterdam

stijn@playgroundforvenues.com

+49 162 9593 268